Klimatföredrag med fokus på lösningar

Vill du göra smarta investeringar och kloka val?

Vill du spara pengar, samtidigt som du sparar miljön och klimatet?

Vill du vara en ledare i din bransch?  

Föredragen anpassas alltid dig / din publik, men här är vad jag brukar ha med:

 •  En kortfattad översikt över den senaste inom klimatforskningen
 •  Vilka konsekvenser klimatförändringarna kan få för Sverige och Europa
 • Hur vi kan spara € 64 miljoner genom att gå från en linjär till en cirkulär ekonomi
 •  Lönsamma och hållbara investeringar
 • Innovation och ny spännande teknik
 •  Hur marknadskrafterna styr vår utveckling
 •  Hur vi måste tänka nytt för att lösa våra problem
 • Nya spännande affärsmodeller!  


Det här är för dig som vill vara en del av lösningen – och du vill

 •  Få konkreta lösningar på klimathotet
 •  Spara pengar genom smarta investeringar och resursanvändning
 •  Få exempel på vad andra har gjort för att spara pengar - som i sin tur har sparat miljön och klimatet - och hur du kan göra samma sak.  

  Föreläsningen skräddarsys till din publik och vilket budskap du vill att din publik ska “ta med sig hem”.  

 Lyssna till ett spännande, engagerande och inspirerande föredrag!  

Bygg ditt varumärke och attrahera flera kunder med VIDEO!

VIDEO är det snabbaste och bästa sättet att bygga ditt varumärke, attrahera nya kunder och sälja mer av dina produkter och tjänster.  

Så, vad stoppar dig? Är det att du inte vet: 

 •  Vad du ska säga?
 •  Hur du ska göra?
 •  Det tekniska/YouTube?
 •  Hur du ska komma igång?
 •  Hur du ska få människor = potentiella kunder att hitta dig?


Grejen är - du är riktigt bra på vad du gör och du erbjuder produkter och tjänster som skulle hjälpa dina kunder att lösa ett problem eller en frustration, eller att nå sina mål, men du drunknar i mängden och vet inte hur du ska få nya kunder att hitta dig.

Du ser at andra entreprenörer och företagare använder video, men du vet inte vad du ska säga, hur du ska göra, hur du löser det tekniska, YouTube, eller hur du kommer igång.  

VIDEO har varit helt avgörande för att bygga min business och det är därför jag vill hjälpa dig! 

Lyssna till ett spännande och inspirerande föredrag där du får svar på dina frågor, förstå varför video är helt avgörande om du har en business eller vill bygga ett varumärke år 2018. Lär vad du behöver för att få succé med video, hur du undviker de vanligaste misstagen, vad du behöver för att komma igång, och varför YouTube = din säljmaskin 24/7!

Beröm


"Väl förberedd, kunnig, noggrann, professionell och trevlig att ha att göra med. Dessutom säger Tone kloka saker på ett intressant och underhållande sätt. Den som funderar på att anlita Tone som moderator och/eller föredragshållare och vill ha en referens får gärna höra av sig till mig."

-Pontus Grönvall, Stormen kommunikation

"Vi på E.ON är jättenöjda med din insats och din noggrannhet. Lätt att arbeta med och lösningsfokuserad. Positiv utstrålning och engagerad på scen. Du fick mycket beröm för ditt sätt att leda och de frågor som ställdes. Du hjälpte verkligen att lyfta dagen och allt vad vi ville berätta. Rekommenderar dig mer än gärna!"

-Kim Kasebo, Market Communication Managar, E.ON

"Tone Bekkestad foredrag var midt i blinken for oss. På vår konferanse var det nær 200 deltagere bestående både av bedrifter som sender produkter ut på det norske markedet, kommuner som samler inn avfall, private avfallsselskap og gjenvinnere. For alle var det fint å få et større klimabilde, presentert på en lettfattelig og god måte. Tones form og foredrag gir alle noe å tenke på. Jeg vil anbefale Tone Bekkestad til alle som ønsker å sette en agenda for miljøhandling eller rett og slett bare ønsker å heve blikket litt og få et perspektiv på våre klimautfordringer."

-Kari-Lill Ljøstad, Kommunikasjonssjef, Grønt Punkt Norge AS

"Tone Bekkestad var moderator och föredragshållare på vår Miljögala i Borås. I Tones föredrag beskrev hon på ett utmärkt sätt våra klimatproblem men hon gav också förslag på lösningar för framtiden. Tone var också moderator, där hon med värme, humor, intressanta frågor och kunskap höll reda på alla artister, miljöpristagare och föredragshållare som avlöste varandra under kvällen."

-Jonas Holmberg, Kommunikationschef Borås Energi och Miljö AB

"Hade ett utvärderingsmöte med Nordea igår då vi summerade november månads kundevents landet runt, och de toppennöjda med dina framträdanden, respons, samarbetet i stort etc - tänkvärt och inspirerande med en perfekt koppling till det övergripande temat kring deras hållbara placeringar, fonder etc!

Raka 5:or i vår enkät avseende helhet kontra förväntansbild, trovärdighet, engagemang samt gensvar från åhörarna!  

Återigen stort tack för säkra leveranser och ett gott samarbete!"

-Sven Ahlström, Talarforum AB

"Hej Tone! Tack för din information om hur man marknadsför sig med video! Dina videos är toppenbra och jag har fått svar på många frågor. Som sagt, du gör ett jättebra jobb på Youtube – tack för det! M v h Christina 

- Christina Lundstorp, Viktcoachen.se

tone@tonebekkestad.com Sociala medier: @ToneBekkestad