STEG-FÖR-STEG i 6-veckor! Bli trygg framför kameran, bygg ditt varumärke, attrahera nya kunder och sälj mer med världens bästa marknadsföringsverktyg VIDEO !  

Oavsett om du är entreprenör, småföretagare eller ett personligt varumärkesociala medier och synlighet på nätet är idag helt avgörande om du vill attrahera flera kunder och sälja mer av dina produkter och tjänster.Känner du dig frustrerad över hur svårt det är att nå ut till nya kunder? 


Känner du att du "drunknar" i mängden? 


Vill du komma igång med video, men du vet inte var du ska börja, hur du ska göra eller vad du ska säga? 


Gömmer du dig bakom en eller flera av ursäkterna; "Jag har inte rätt kamera eller utrustning", "Jag är inte redo", "Jag vet inte vad jag ska säga" eller "Jag är inte tillräckligt bra"? 


Har du gjort några videor, men du är inte nöjd med resultatet? 


Tycker du att video känns skrämmande? 


Skulle du önska att det var lätt?  


Skulle du vilja ha någon att fråga, be om råd och få hjälp? 


Skulle du önska att det fanns ett system, en strategi, som tog dig från a till ö, där du lärde allt du behöver och som sparade dig för mycket tid och frustration! 


Då är du på rätt ställe. Jag har själv varit där och minns exakt hur det känns!-- Frustrationen över att se andra få till det, men själv inte veta hur. -- Att inte veta vad jag skulle säga, hur jag skulle göra eller vad jag behövde. -- Och viktigast av allt — att inte ha någon att fråga och be om råd.Och för de av er som känner mig från TV4 — som vet att jag har jobbat ett drygt decennium som meteorolog på TV4 och har lång erfarenhet av att stå framför en kamera — så tänker ni kanske "det är lätt för dig, du har ju jobbat på TV". Till dig vill jag säga "det trodde jag också". Tills det gick upp för mig att människor inte hittar mig bara för att jag har varit på TV. De hittar mig inte ens bara för att jag gjort en video eller två.  Det som förändrade allt var när jag förstod och lärde mig att det är ett system.  Och det är därför jag har skapat "Sälj med Video" — en nätbaserad kurs — ett komplett system som tar dig från a till ö på 6 veckor! I kursen lär du dig steg-för-steg hur du kommer igång med video, du får halvfärdiga manus, tips och råd om utrustning, redigering och appar, och det som är viktigast av allt — systemet som gör att du rankar högt på Google och YouTube och som är helt avgörande för att nya kunder ska kunna hitta dig!  
Systemet som gör att kunderna hittar dig!


Ranka högt på YouTubeFöreställ dig vilken positiv inverkan det skulle ha på ditt företag — nya leads, nya kunder och ökad försäljning — om dina videor rankade på första sidan av Google och YouTube! Video är det snabbast växande mediet på nätet och förväntas stå för 70% av all internet-trafik år i år och så mycket som 80% år 2019!  

Människor spenderar i genomsnitt 88% mer tid på en webbsida med video.  

Det är 64% större sannolikhet att människor köper dina produkter eller tjänster efter att ha sett en video jämfört med om de bara ser en bild eller läser en text. Föreställ dig hur det skulle kännas att — känna sig trygg framför kameran — veta vad du ska säga och hur du ska göra — få mejl från potentiella kunder som tackar dig för dina videor — bygga en relation med människor som blir dina bästa ambassadörer — attrahera nya kunder som dras mot din personlighet och stil — bygga ett starkt varumärke kring din expertis.  
Din unika roll, stil och historia — Det här är grunden för all din kommunikation — video, blogg, hemsida och sociala medier. VAD du säger och HUR du säger det är helt avgörande för om du attraherar eller stöter bort potentiella kunder. Vem är din drömkund? Vad är din unika historia? Hur ska du kommunicera för att attrahera nya kunder? Och hur kan du ta hjälp av dina potentiella kunder för att veta exakt vad du ska säga, för att de ska nappa på ditt erbjudande? En spännande modul som jag ser fram emot att dela med dig.

Kamera, ljus, ljud, redigering — I den här modulen går vi genom det du behöver veta om kamera, ljus, ljud, redigering, skärminspelningar, nyttiga appar, och hur du bör bygga upp dina videor. Du gör din första video som du får feedback från mig på i vår slutna Facebook-grupp. Det är nu det roliga börjar och vi börjar jobba på riktigt!!

Budskap, branding, förberedelser, manus, kropp, röst, blick och hur du «går genom rutan» — I den här modulen får du 3 halvfärdiga manus som du kan använda som utgångspunkt för dina egna videor. Det ända du behöver göra är att fylla i tomrummen, göra små justeringar så texten verkligen känns som «dig», och sen är du klar till att filma! Att veta VAD man ska säga är något som stoppar många från att komma igång med video. Jag vill att du inte ska fastna i VAD du ska säga. Därför tar vi utgångspunkt i mallar som fungerar, där du i stället kan fokusera på att utforma ditt budskap och enkelt komma igång. Vi går också igenom hur du bäst förbereder dig, hur du använder din kropp, din röst och din blick, hur du utstrålar rätt energi och «går genom rutan», branding, och mina bästa tips från 12 år på TV. Du gör din andra video och får feedback ifrån mig i vår slutna Facebook-grupp.

Produktionsvecka och Facebook Live — Du har fått förslag på 3 olika manus som du kan använda som utgångspunkt när du ska göra dina egna videor, du har gjort din andra video, och du har fått feedback från mig på det du gjorde i vecka 2 och 3. Nu vill jag att du ska träna och bli ännu bättre! Ju flera videor du gör, desto snabbare känner du dig bekväm framför kameran och ju mer avslappnad och professionell kommer du att vara. Låt det du har lärt sjunka in. Repetera, eller gå igenom de delarna av kursen du eventuellt inte har hunnit med, och fråga mig om det är något du undrar över eller behöver hjälp med. Om du är riktigt ambitiös och önskar att snabbt höja nivån på dina video - gör ännu en video, ladda upp den i Facebook gruppen och be om feedback. Du får inspirationsvideor och vi träffas för vår första Q&A (frågor och svar) på Facebook Live där du får svar på dina frågor och funderingar. 

YouTube, Sociala Medier och hur du rankar på förstasidan av Google och YouTube — Det här är min favorit modul och kanske det viktigaste du lär dig när det gäller video! Visst, allt det andra är viktigt för att komma igång, men när du väl kommit igång är det den här delen som är den viktigaste. Google är världens största sökmotor. Det är dit vi alla går om det är något vi undrar över. Men det du kanske inte visste är att YouTube ägs av Google och att 60% av all trafik på YouTube är sökdriven - det vill säga att människor går till YouTube för att hitta lösningar på sina problem och svar på sina frågor. Därför, i den här modulen, tar jag dig igenom de exakta stegen jag själv använder för att mina videor ska ranka på förstasidan av Google och YouTube. Det här är steg som är helt avgörande om du vill bygga ditt varumärke, attrahera flera kunder och sälja mer. Det här är spännande, roligt och ett system som jag ser oerhört mycket fram emot att dela med dig!

Produktionsvecka och Facebook Live — Produktionsvecka två är till för att du ska få ut så mycket som möjligt av den tiden vi har tillsammans. Ju flera videor du gör, desto snabbare känner du dig bekväm framför kameran och ju mer avslappnad och professionell kommer du att vara. Repetera, eller gå igenom de delarna av kursen du eventuellt inte har hunnit med. Fråga mig om det är något du undrar över eller behöver hjälp med. Om du är riktigt ambitiös och önskar att snabbt höja nivån på dina video - gör ännu en video, ladda upp den i Facebook gruppen och be om feedback. Du får inspirationsvideor och vi träffas för vår andra Q&A (frågor och svar) på Facebook Live där du får svar på dina frågor och funderingar. Exklusiv Sälj med Video Facebook grupp — Få tillgång till en sluten Facebook grupp bara för medlemmar i Sälj med Video. Här får du tillgång till mig, extra support, feedback på dina videor, vägledning och stöd från mig under kursens sex veckor. Men glöm inte att du har tillgång till Facebook gruppen också efter kursen för så länge du önskar. Så se till att vara aktiv, bygga relationer, be om och ge hjälp, och utnyttja den här unika möjligheten till att hjälpa varann upp och fram. Jag är själv med i en Facebook grupp som har gett mig hur mycket som helst, och hjälpt mig att bygga min verksamhet snabbare än jag skulle kunna ha gjort utan hjälp från alla i gruppen. Värde: Ovärderlig

Hur du skapar en vinjett — Alla har det, Nyheterna, Vädret, TV-program, TV-serier, filmer och reklam — en igenkännande intro som direkt sätter oss i rätta sinnesstämningen. Lär dig hur du enkelt skapar en vinjett — en igenkännande intro — till dina videor, så att du skiljer dig från mängden och framstår som mer professionell än dina konkurrenter. Värde: 2.500 SEK

Hur du skapar den perfekta Opt-in — Vi kommer att täcka allt du behöver veta för att skapa den perfekta opt-in. Från innehåll, till design, till installation, till e-post integration och testning. Jag kommer att visa dig steg för steg hur du omvandlar dina följare till potentiella kunder och kunder. Värde: 3.500 SEK

Instagram Succé — Lär dig vad som fungerar på Instagram, de bästa Instagram apparna för att skapa iögonfallande bilder och videoklipp, hur du kan använda Instagram för öka din exponering, attrahera flera potentiella kunder och bygga ditt personliga varumärke. Oavsett om du jobbar online eller har en fysisk verksamhet - Instagram är perfekt för att visa upp dina produkter eller tjänster och bygga en relation med dina potentiella kunder. Värde: 3.500 SEK

15 % RABATT på Kajabi — Få 15 % RABATT på Kajabi när du registrerar dig med länken i Bonus-modul 5. Kajabi är plattformen jag använder för mina kurser, så som för den här kursen — Sälj med Video , och jag använder Kajabi för mina Webinars. Värde: 2.000-6.000 SEK


Jag är så exalterad över det här erbjudandet och den här kursen!  

Och eftersom du är här, vet jag att du har samma mål som mig — och det är att du vill komma igång med video, du vill bli trygg framför kameran, du vill lära dig hur du kan använda video för att bygga ditt varumärke, och du drömmer om att det ska kännas kul och roligt!  

Det är därför jag har skapat Sälj med Video — för att hjälpa dig att komma igång med video, bli trygg framför kameran, veta vad du ska säga och hur du ska göra - så att du kan börja bygga ditt personliga varumärke, attrahera flera kunder och sälja mer!  

För de av er som inte känner mig så har jag jobbat ett drygt decennium framför TV-kameran som meteorolog på TV4, gjort mer än 8.000 livesändningar och spenderat hundratals timmar på scen som föreläsare, konferencier och moderator.  

Jag har haft nöjet att jobba med och lära av några av de bästa i TV-branschen, bland annat på CNN, och jag älskar att dela med mig, inspirera, motivera och hjälpa andra att bli trygga och få fram sin personlighet, så att de kan blomstra framför kamera och ha roligt!!  

En av mina styrkor har alltid varit min förmåga att «gå genom rutan» och ge tittarna/publiken en känsla av att jag pratar direkt till de. Och du har ingen aning om hur många mejl jag fick från människor som skrev precis det — att det kändes som att jag var i deras vardagsrum och pratade direkt till de. Det här är inget jag föddes med. Det här är något som kan läras, precis som så mycket annat. Jag lärde mig genom att studera andra, «känna» publiken, lyssna till, och ta råd från de som kunde det bättre än mig.  

Jag är så stolt av vad jag har skapat och ser fram emot att dela detta med dig! 

Sälj med Video är ett 6-veckors flexibelt online-kurs. Det betyder att du kan gå igenom allt kursmaterial och alla uppgifter i ditt eget tempo. Om du vill ha feedback ifrån mig, gäller det under de 6 kursveckorna.

Det är ingen tidsbegränsning på kursen. Dvs. du har tillgång till kursportalen/medlems-området och allt undervisningsmaterial för alltid.  

Du har tillgång till mig i vår privata Facebook-grupp under kursens sex veckor.  

Jag håller två Facebook Live Q&A i vår privata Facebook-grupp där du kan få svar på dina frågor. Om du inte har anledning att vara med live - ingen fara - inspelningen finnas i flödet i Facebook-gruppen och du kan titta på den närhälst det passar dig.  

För att du ska komma igång, öva och bli bättre får du olika video uppgifter. Jag ger dig personlig feedback på två videoklipp — en i början och en i slutet av kursen, så du ser vilka framsteg du har gjort.  

Facebook-gruppen är till för dig. Var aktiv. Ställ frågor. Publicera dina videor och be om feedback båda från mig och alla andra. Det är oerhört lärorikt och det snabbaste sättet till framgång och att bli bättre. Vi har alla mycket vi kan lära av varann.  

Kursen är flexibel. Du kan gå igenom allt material och göra arbetsuppgifterna i din egen takt, och du kan när som helst gå tillbaka och se alla videor igen, hur många gånger som helst.  

Varje vecka lägger jag ut en ny kursmodul med utbildningsvideor och arbetsuppgifter. Du loggar in på medlemsområdet med ditt unika användarnamn och lösenord som du skapar när du registrerar dig. .


Totala värdet av kursen Sälj med Video: 

Plus BONUSAR till ett värdet av: 

FÅ DET NU FÖR:

Välj bland tre olika nivåer av support.

Frågor? Mejla mig på tone@tonebekkestad.com.

Bläddra ner tills du ser *De tre olika alternativen * och välj den som passar bäst för dig. 😃  

Få alla videor, övningar och allt arbetsmaterial. Totalt 4 moduler med fyra till sex videor i varje modul. 
Få alla videor, övningar och allt arbetsmaterial. Totalt 4 moduler med fyra till sex videor i varje modul + ALLA Bonusar + 2 Live Q&A (frågor och svar) i vår slutna Facebook-grupp endast för medlemmar av Sälj med Video. Få alla videor, övningar och allt arbetsmaterial. Totalt 4 moduler med fyra till sex videor i varje modul + ALLA Bonusar + 2 Live Q&A (frågor och svar) i vår slutna Facebook-grupp endast för medlemmar av Sälj med Video + 2 20-minuters privata samtal med Tone 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
SecondsSälj med videoJag vet att detta fungerar och ger dig därför 2-veckors 100% nöjdhetsgaranti. Om du följer kursen, gör arbetsuppgifterna och inte är nöjd efter 2 veckor får du alla pengarna tillbaka. Således ligger all risk på mig. För dig är det bara en investering i dig och din business.  

Det enda du behöver för att komma igång är en iPhone/smarttelefon och en vilja att vilja lära och utvecklas.  

Jag ser fram emot att få jobba tillsammans med dig och är helt övertygad om att du kommer att tycka video är enkelt, roligt och ett fantastiskt verktyg för att attrahera nya kunder och bygga ditt personliga varumärke. 
Jag är väldigt upptagen just nu. Vad händer om jag inte har tid att gå kursen nu? Kursen är lagt upp så att den ska vara så flexibel som möjligt och passa in i din hektisk vardag. Du kommer att få en ny modul varje vecka, men det är upp till dig när du börjar. Kursen går över sex veckor, men du har tillång till allt kursmaterial (och alla framtida uppdateringar) för evigt. Det betyder att du kan ta kursen helt i din egen takt, och du kan gå tillbaka och gå igenom allt material hur ofta och hur många gånger du vill. Men, det är också en fråga om prioritering. Är du villig att prioritera? Är du villig att sätta av några timmar för att lära dig att använda världens bästa marknadsföringsverktyg? 

Kommer det att fungera? Om din inre monolog låter lite så här: «Kommer det att fungera?», «Kommer det verkligen att fungera?» eller «Är detta rätt program för mig?», är det dags att stanna upp och tänka efter.  

En investering i Sälj Med Video är mer än en investering i en kurs. Det är en investering i dig själv, ditt företag, ditt självförtroende, ditt mindset och din framtid. Enligt Cisco kommer 80% av all internet trafik vara video år 2019. Människor stannar längre på webbsidor som använder video. Det är 60% större sannolikhet att människor köper en produkt efter att ha sett en video. Och enligt en färsk marknadsundersökning konverterar video numera bättre än allt annat innehåll på nätet. Jag kan självklart inte lova at kursen kommer att ge dig hundratals, eller tusentals nya kunder. Jag kan hellre inte lova dig att du kommer att sälja mer, eftersom jag inte vet vad du kommer att göra med kursen när du väl köpt den. Endast du har kontroll över det. Vad jag däremot kan lova är att det fungerar för mig, det fungerar för mina mentorer, och för oändligt många andra. Våga ta steget. Våga investera din tid och energi i att lära dig det som kanske kommer att betyda allra mest för dig och din verksamhet i åren som kommer. Våga följa dina drömmar och satsa.  

Hur mycket tid kommer det att ta? Hur mycket tid det tar är naturligtvis individuellt, men räkna 2-3 timmar per vecka för att gå igenom allt kursmaterial och göra arbetsuppgifterna. Sen är det som med så mycket annat, ju mer tid du lägger ned, desto bättre resultat kommer du att se. Kursen är som sagt flexibel och du har tillgång till allt material för evigt. Du kan när som helst ta en paus och jobba vidare när du känner för det. Du följer kursen i din takt.

Jag vill, men jag har inte råd. Att lära sig video är en investering — en investering i dig själv, i ditt varumärke och i ditt företag. Det finns inget enklare och bättre sätt att nå ut till dina potentiella kunder, skapa förtroende, bygga en relation, etablera dig som en expert inom ditt område, bygga ditt varumärke och skapa nya affärsmöjligheter, än med video. Vi människor dras mot ansikten och vi älskar rörligt material. Det är därför video växer så det knakar i alla möjliga sociala kanaler. När du lär dig att själv göra rörligt material får du en fördel i marknaden. Video gör att du står ut från mängden, och ju snabbare du kommer igång, dess bättre. Du kan självklart hyra någon att filma en video för dig. Men, det kosta lätt 10.000 kronor för en kort video på bara ett par minuter. En investing i Sälj med Video, som ligger långt under detta, är en investering i att snabbt, enkelt och effektivt kunna göra dina egna videor hur ofta du vill.  

För att det ska vara enklare för dig att fatta ett beslut erbjuder jag olika typer av betalningsalternativ, så du kan sprida ut betalningarna över tid.

Jag vill, men jag har inte råd. Att lära sig video är en investering — en investering i dig själv, i ditt varumärke och i ditt företag. Det finns inget enklare och bättre sätt att nå ut till dina potentiella kunder, skapa förtroende, bygga en relation, etablera dig som en expert inom ditt område, bygga ditt varumärke och skapa nya affärsmöjligheter, än med video. Vi människor dras mot ansikten och vi älskar rörligt material. Det är därför video växer så det knakar i alla möjliga sociala kanaler. När du lär dig att själv göra rörligt material får du en fördel i marknaden. Video gör att du står ut från mängden, och ju snabbare du kommer igång, dess bättre. Du kan självklart hyra någon att filma en video för dig. Men, det kosta lätt 10.000 kronor för en kort video på bara ett par minuter. En investing i Sälj med Video, som ligger långt under detta, är en investering i att snabbt, enkelt och effektivt kunna göra dina egna videor hur ofta du vill.  

För att det ska vara enklare för dig att fatta ett beslut erbjuder jag olika typer av betalningsalternativ, så du kan sprida ut betalningarna över tid.

Erbjuder du en betalningsplan? JA! Jag älskar betalningsplaner. Du hittar betalningsalternativen längst ner på den här sidan.

Vad är din återbetalningspolicy? Jag tror inte att du kommer att behöva det, men jag förstår att det känns tryggare att registrera sig om du vet att det finns möjlighet att begära återbetalning. Så här fungerar det: Du får tillgång till modul ett och modul två — de första två kursveckorna. Kolla in kursen. Om det inte är rätt för dig, skicka mig ett mail och bifoga dina läxor (tone@tonebekkestad.com) inom 14 dagar från kursstart, så behandlar jag din återbetalning. Fler frågor?! Mejla mig!

PS.

Om du är som jag och direkt bläddrar till slutet av en försäljningssida, här är en kort sammanfattning av vad du får.

Sälj med Video är ett 6-veckors flexibelt online-kurs.

I kursen lär du dig steg-för-steg hur du kommer igång med video, du får halvfärdiga manus, tips och råd om utrustning, redigering och appar, och det som är viktigast av allt — systemet som gör att du rankar högt på Google och YouTube och som är helt avgörande för att kunder ska kunna hitta dig! 


Välj bland tre olika nivåer av support.

Få alla videor, övningar och allt arbetsmaterial. Totalt 4 moduler med fyra till sex videor i varje modul + ALLA Bonusar + 2 Live Q&A (frågor och svar) i vår slutna Facebook-grupp endast för medlemmar av Sälj med Video. Få alla videor, övningar och allt arbetsmaterial. Totalt 4 moduler med fyra till sex videor i varje modul + ALLA Bonusar + 2 Live Q&A (frågor och svar) i vår slutna Facebook-grupp endast för medlemmar av Sälj med Video + 2 20-minuters privata samtal med Tone 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
SecondsDisclaimer: Jag kan inte garantera ett visst resultat. Jag kan bara dela med dig mina exakta steg och strategier. Detta är ett system jag vet fungerar och som har fungerat för mig och många andra. Det är systemet/strategierna jag själv använder. Jag skulle aldrig lära dig någonting som jag inte själv har testat, använt och fått resultat från. Men, jag garanterar ökad försäljning eller ökad inkomst. Jag ger dig redskapen. Sen är det upp till dig.