VILL DU BYGGA ETT VARUMÄRKE, ATTRAHERA FLERA KUNDER OCH SÄLJA MER? DÅ ÄR "SÄLJ MED VIDEO" FÖR DIG. KLICKA HÄR!

Hej, mitt namn är Tone Bekkestad,  

Undrar du vad jag gör? Jag är en multi-passionerad entreprenör som  

 • Hjälper dig att äga din nisch och öka försäljningen med hjälp av VIDEO.
 • Gör att du kan känna dig trygg när du anlitar mig som moderator eller konferencier till ditt evenemang, seminarium eller konferens.
 • Ger dina kunder / din publik roliga, inspirerande och motiverande föredrag med konkreta tips, råd och inspiration.  


Med en bakgrund som TV-meteorolog og mer än ett decennium framför TV-kameran kan jag tryggt säga att jag VET vilken enorm kraft video har, och hur video på nätet öppnar möjligheter för dig som entreprenör, småföretagare eller personligt varumärke att etablera och bygga en relation med människor som inte känner dig.

Köpbeteendet har förändrats. Människor köper numera av människor de gillar, litar på, och "känner". Och det är det som är så fantastiskt och spännande med online video - det ger dig möjlighet att bygga den viktiga "know, like, trust"-faktorn, genom att människor ser, hör och lär känna dig. VIDEO ger möjligheter som tidigare inte fanns! Och det bästa av allt - det är tillgänglig för ALLA, om du bara vågar hoppa i det.  

Jag brinner också för att informera, inspirera och sprida kunskap om innovation, ny teknologi, nya affärsmodeller och smarta investeringar – där människor och förtag gör kloka val som sparar pengar, som i sin tur sparar miljön och klimatet.  

Det finns så oändligt många exempel på företag som har fattat att det handlar om affärer, att omsätta sociala utmaningar till lönsam affärsstrategi och god riskhantering. Men, för att klara det krävs verkligt ledarskap. Det handlar om att ställa frågor, att ställa krav, och att hitta lösningar som kombinerar lönsam tillväxt med en hållbar utveckling. Några företag har insett detta, många har det inte…

 • Jag har mer än ett decennium (12 år) av erfarenhet av att stå framför en kamera och mer än 3.000 direktsända TV presentationer.
 • År 2017 firade jag 10 år som föreläsare, moderator och konferencier, med mer än 100 nöjda kunder/uppdragsgivare.  
 • Under min tid på TV4 röstades jag fram som Sveriges bästa / mest populäre TV-meteorolog tack vare mitt sätt att presentera och "connecta" med tittara -- m.a.o att få tittarna att känna att jag (inte pratade till alla, men) pratade direkt till de.  

När jag inte coachar mina drömkunder, håller föredrag, är moderator eller konferencier, eller filmar en ny YouTube video -- får jag energi av att cykla (gärna någonstans varmt, och allra helst i Italien eller Frankrike), träna (med min PT), gå promenader (med eller utan Anton - hunden), goda middagar (det har vi alltid) och kvalitetstid med mina kära. 

Eftersom vi är vänner nu, låt oss lära känna varandra lite mer:  

 • Jag är morgonpigg, står lätt upp kl 05.30, och älskar morgnarna!
 • Jag börjar dagen med ett stort glas vatten, följt av en dubbel macchiato, journaling och affirmationer.
 • Jag är 180 cm lång ... utan klackar. 
 • Mitt första jobb var som projektledare för ett delvis NORAD-finansierad projekt (norska motsvarigheten till SIDA) i Botswana (Afrika) under ett (helt magiskt) år. 
 • Jag har sålt (och varit försäljningschef) för den mjukvara som används när man presenterar vädret på TV4. Det var så jag hamnade på TV4. Det välkända bananskalet.
 • Jag har flyttat 12 gånger och är grym på att packa och rensa. Jag har rest mycket och älskar att träffa nya människor.
 • Jag är väldigt emotionell och blir lätt rörd.
 • Jag är tävlingsmänniska och tycker det är roligt att tävla om allt ... 
 • Mina närmsta är viktigare än allt annat! 
 • Jag har gått från att vara skiträdd för att tala inför publik, till att jobba på TV (mer än 3.000 direktsända TV presentationer), tala på scen inför hundratals människor, och bygga en business där jag får jobba med det jag mest av allt älskar -- att inspirera, motivera, och hjälpa andra människor att skapa ett liv och en business de älskar. 
 • Kan jag, så kan du! :)  

Är du redo att skapa en business och ett liv du älskar?  

Mejla, så tar vi en prat! - KLICK HÄR! 


Mina böcker

“Nu jäklar är det dags!”  

Vad håller vi på med, vart är vi (och klimatet) på väg, och vad kan vi göra åt det? Den sista delen av frågan väckte en nyfikenhet hos mig – en nyfikenhet som tagit mig på en underbar och spännande resa in i det som jag kallar för ”lösningarnas värld”. Boken ”Nu jäklar är det dags!” är ett resultat av den resa jag började på när jag skrev boken. Det är en resa som aldrig tar slut, och en resa jag gärna delar med dig.


“Fråga Tone om vädret”  

I sin första bok – ”Fråga Tone om vädret” – ger Tone svar på de vanligaste frågorna om väder och klimat. Boken ger svar på varför och hur olika vädertyper uppkommer och vilka uttryck de tar sig som påverkar vårt dagliga liv, samt väderfakta, kuriosa och rekordnoteringar, och inblickar i meteorologernas vardag.

tone@tonebekkestad.com Sociala medier: @ToneBekkestad